• head_banner_01

terstruktur packing halimun eliminator knitted kawat logam bolong demister hampang

The Demister Pad / Halimun Eliminator diwangun tina multi-lapisan knitted média bolong jeung nyadiakeun 'mat' padet ngaliwatan nu prosés gas ngalir tur entrainment cair trapped ngaliwatan impingement / coalescence sarta dicegah tina ngalirkeun hilir, achieving cair / separation gas.Pad nu anyaman dina kapadetan béda jeung kalawan spésifikasi kawat béda sapanjang sauntuyan medias sadia tur bisa dijieun kana wangun buleud, wangun rectangular, wangun cingcin sarta sagala rupa wangun ngaropéa.


Rincian produk

Tag produk

Rincian

Tipe Kapadetan
(kg/m3)
Beungeut
Daérah
batal Tiupan hawa Tekanan
lungsur
SP

168

529.6

0.9788

0.5-0.8
Ibu

<250pa

DP

168

625.5

0,9765

HP

128

403.5

0.9839

HR

134

291.6

0.9832

Kawat logam 201, 304, 316, 2205, TA2 jsb
Kawat nonlogam PP, PTFE, PVDF jsb
Kawat logam + nonlogam SUS 304 + PP, SUS 304 + Fiberglass jsb
kawat logam coated
kalawan plastik
SUS 304 + PP, SUS 304 + PTFE jsb

stainless steel demister

Salaku urang sadaya terang, stainless steel boga korosi alus teuing jeung kinerja lalawanan karat.Pad demister stainless steel henteu ngan ukur gaduh stabilitas kimiawi anu saé, éta ogé gaduh efisiensi pamisahan anu luhur sareng kinerja tahan suhu.Pad demister baja stainless nyaéta jinis anu paling seueur dianggo diantara sadaya pad demister logam.
SUS 304 dihasilkeun luyu jeung standar ASTM kelas stainless steel.Ieu utamana ngandung 19% kromium, 9% nikel jeung stainless steel lianna.Pad demister 304 mangrupikeun jinis anu paling seueur dianggo dina aplikasi tahan panas.

Stainless steel 304 demister Pad ieu loba dipaké dina parabot well-terintegrasi jeung bagian kusabab résistansi korosi alus teuing jeung formability.Tambahan, stainless steel nyaeta non-toksik, ku kituna bisa dipaké dina alat-alat produksi pangan pikeun gas sarta nyaring cair jeung misahkeun.

Pad demister stainless steel bisa dijieun kana tipena béda pikeun nyocogkeun alat jeung alat béda.Pad demister stainless steel bisa dijieun kana wangun buleud, wangun rectangular, wangun cingcin sarta sagala rupa wangun ngaropéa.
Pad demister stainless steel ogé tiasa janten jinis laci sareng jinis gelombang.Jenis laci pikeun gampang ngangkut sareng masang, jinis gelombang pikeun daérah kontak anu langkung ageung sareng efisiensi panyaring anu langkung luhur.

PTFE layar demister

PTFE layar demister mangrupakeun pigura PTFE lengkep sareng kawat bolong.Éta ogé salah sahiji produk anti korosi anu pangsaéna di dunya.Ieu bisa dipaké pikeun lila dina sagala jenis kimiawi medium.PTFE kawat bolong demister Ieu tahan ka korosi asam hidroflfluorat, asam fosfat, asam sulfat, asam nitrat, asam hidroklorat sarta sagala rupa asam organik, pangleyur organik, oksidan kuat. jeung média kimia corrosive kuat lianna.Komo aqua regia pangkuatna (campuran asam sulfat pekat jeung asam nitrat pekat) Éta ogé teu daya teu upaya.The PTFE bolong demister bisa dipaké normalna dina suhu antara -150 ~ 250 °C, nu teu mungkin jeung produk demister bolong plastik lianna.

Fitur tina stainless steel demister Pad

● korosi High sarta lalawanan karat.
● Asam, alkali jeung lalawanan asin.
● kakuatan mékanis High.
● efisiensi nyaring High.
● Awét sarta hirup layanan panjang.
● Rupa-rupa jenis pikeun pilihan.
● merenah pikeun masang sarta transporting.

Aplikasi tina stainless steel demister Pad

● Kimia.
● Apotek.
● Minyak bumi.
● Tambang batubara.
● Papermaking.
● Industri pangan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • logam bolong packing corrugated

      logam bolong packing corrugated

      Tipe Jangkungna gelombang (mm) Luas permukaan (㎡/m3) Lambaran téori no.(I/m) Laju void(%) Turunna tekanan(Mpa/m) Faktor F(M/s(kg/m3)0,5) SW-1 4.5 650 6-8 92 2-3.5×10-4 1.4-2.2 SW-2 6.5 450 4.5 96 1.6-1.8×10-4 2-2.4 Corrugated munara packing nyaeta diantara pilihan paling ekonomis sadia.Éta ngirimkeun serelek tekanan minimal dina ranjang bungkusan sareng ciri panyebaran cairan anu saé dina permukaan bungkusan.Salaku cairan jeung gas ngalir ngaliwatan packing corrugated, bentuk bukaan di t ...

    • Kawat logam bungkus kasa

      Kawat logam bungkus kasa

      Tipe Jangkungna gelombang (mm) Wewengkon permukaan (m2 / m3) Kapadetan (kg / m3) Sudut condong Teundeun tekanan (pa / h) HETP (mm) Téori lambar No.m-1 Faktor F (m/s(kg/m3)0,5) Jangkungna bagian(m) 250(AX) 12 250 125 30° 10-40 100 2.5-3 2.5-3.5 5 500(BX) 6.3 500 95 40 200 4-5 2.0-2.4 3-4 700(CY) 4.3 700 130 45° 67 400-333 8-10 1.5-2.0 5 Bungkusan kasa kawat logam mangrupikeun jinis bungkusan terstruktur anu énggal.Hal ieu loba dipaké sarta beuki loba populér saprak éta dimekarkeun.Kemasan kawat kasa...

    • multi-lapisan defogging filter bolong / pad demister

      multi-lapisan defogging filter bolong / pad demister

      parameter kinerja efisiensi Lengser: 90% Aliran hawa: 3.5-5.5m / s Tekanan turun <100pa spésifikasi.bisa ngaropéa sakumaha pamundut anjeun.Fitur filtration High, nu bisa nyaring halimun cai, lebu jeung bubuk;serelek tekanan low, efisiensi tinggi, diblokir teu gampang, bisa diumbah tur permanén;Filtrasi anu luhur dina kaayaan nalika halimun ngandung lebu.Éliminator halimun multi-lapisan ngajamin panurunan tekanan anu handap sareng efisiensi anu luhur sabab sadaya monofilamén diposisikan jejeg aliran gas ...

    • Metal digulung plat pori corrugated packing

      Metal digulung plat pori corrugated packing

      Bungkusan terstruktur disebarkeun seragam dina munara dina bentuk geometri.Bungkusan ngabatesan aliran gas-cair, ningkatkeun aliran saluran sareng aliran témbok, sareng ngirangan serelek tekanan.Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun aréa permukaan anu langkung ageung sareng ngahontal kinerja transfer massa sareng panas anu langkung saé.The rolled pori plat corrugated packing teu ngan boga porosity tinggi, aréa permukaan husus badag, tapi ogé boga kaunggulan kakuatan compressive tinggi, résistansi shock termal alus, sarta oper ...

    • Metal perforated plat corrugated packing

      Metal perforated plat corrugated packing

      Bahan utama nyaéta stainless steel 304,316,205, TA1 jsb.The packing diaméterna ti Φ150mm mun 12000mm.Each Unit ngabogaan jangkungna 50-200mm, packing bakal dijieun kana hampang ngabentuk lamun diaméterna leuwih 1.5m.Tipe Jangkungna gelombang(mm) Sudut condong Wewengkon lembar Teori(m-1) Luas permukaan(m2/m3) Laju void(%) Turunna tekanan(mpa/m) Densitas(kg/m3) Faktor F(m/s(kg/ m3)0.5) Beban cair(m3/m2.hr) 125Y 24 45° 1-1.2 125 98.5 2*10(-4) 85-100 3 0.2-100 250Y 12 45° 2-2.5 250*1. 4) 170-200 2.6 0.2-100 350Y 8...