Produk

  • structured packing mist eliminator knitted metal wire mesh demister pads

    terstruktur packing halimun eliminator knitted kawat logam bolong demister hampang

    The Demister Pad / Halimun Eliminator diwangun tina multi-lapisan knitted média bolong sarta nyadiakeun 'mat' padet nu ngaliwatan prosés aliran gas na entrainment cair trapped ngaliwatan impingement / coalescence sarta dicegah tina ngalirkeun hilir, achieving cair / separation gas.Pad nu anyaman dina kapadetan béda jeung kalawan spésifikasi kawat béda sapanjang rentang medias sadia tur bisa dijieun kana wangun buleud, wangun rectangular, wangun cingcin sarta sagala rupa wangun ngaropéa.
  • stainless steel baffle grease filter kitchen oil fume filter grease partition filte

    stainless steel baffle gajih filter dapur minyak haseup filter gajih partisi filte

    Ku cara ngarobah arah aliran hawa, titik-titik minyak ageung kajebak, résistansi angin leutik, sareng pemurnian haseup ningkat.
    Separation seragam of soot, ngurangan frékuénsi beberesih tina nyucikeun minyak.
  • automatic replacement lift for high altitudes filter replace

    angkat ngagantian otomatis pikeun altitudes luhur filter ngaganti

    Saringan anyar ngagantikeun solusi anu kapanggih ku saringan GT.
    Naha anjeun terang kumaha ngagentos saringan hawa tanpa naék tangga?
    Kumaha ngagentos saringan hawa tina sistem AC dina premis pikeun mastikeun kasalametan karyawan?
  • DIY air filter for workshop and indoor use easy to make with paperboard aif filter

    Saringan hawa DIY pikeun bengkel sareng panggunaan jero ruangan gampang didamel nganggo saringan aif kertas

    Dina kahirupan sapopoe atanapi bengkel kalayan jumlah lebu anu sakedik, langkung saé gaduh panyaring hawa anu sacara efektif tiasa nangkep lebu hawa.Henteu ngan ukur ngabersihkeun hawa, tapi ogé ngabantosan ngajaga bumi / toko nyalira langkung bersih, ku cara nangkep lebu sateuacan netep.

    Cara panggampangna pikeun ngadamel pembersih hawa béaya rendah nyaéta ngan ukur nganggo kipas kotak murah kalayan saringan hawa tungku napel dina sababaraha cara ka sisi asup.
  • metal product any design and size

    produk logam sagala rarancang jeung ukuran

    Sieving mangrupakeun téhnik basajan pikeun misahkeun partikel tina ukuran béda.Ayakan sapertos anu dianggo pikeun ngayak tipung gaduh liang anu alit pisan.Partikel kasar dipisahkeun atanapi pegat ku cara ngagiling sareng bukaan layar.Gumantung kana jinis partikel anu bakal dipisahkeun, ayakan sareng jinis liang anu béda-béda dianggo.Ayakan ogé dipaké pikeun misahkeun batu tina keusik.Ayakan maénkeun peran penting dina industri pangan dimana ayakan (sering ngageter) dianggo pikeun nyegah kontaminasi produk ku benda asing.Desain ayakan industri penting pisan di dieu.
    Triage sieving nujul kana ngagolongkeun jalma nurutkeun severity maranéhanana tatu.
  • Metal rolled pore plate corrugated packing

    Metal digulung plat pori corrugated packing

    Metal digulung plat pori corrugated packing tina plat calendering diala ku mimiti rolling pelat logam ipis kana liang kabocoran leutik kalawan dénsitas luhur lajeng mencét kana pelat corrugated pikeun ngabentuk packing terstruktur.Struktur mikro-porous husus permukaan ngaronjatkeun sipat wetting tina bungkusan nu.Jeung bisa ngajaga kinerja kawat gauze corrugated packing.
  • metal mesh corrugated packing

    logam bolong packing corrugated

    Metal bolong corrugated packing disebut oge lambar bolong corrugated packing.The struktur téh sarupa jeung nu tina corrugated normal packing.The bahan dasar dijieunna tina inten ngawangun bolong baja, ditinju kana lambar corrugated, sarta ngabogaan kinerja separation alus teuing tina logam bolong corrugated packing .Bahan utama anu stainless steel, titanium, aluminium, tambaga, jsb.
  • fabric filter material for air filter

    bahan saringan lawon pikeun saringan hawa

    Bahan saringan hawa, atanapi média, mangrupikeun campuran serat sareng hawa, sareng sering dilipat, éta mangrupikeun komponén panyaring anu dianggo dina saringan hawa.Jinis bahan filter hawa dipaké gumantung kana aplikasi.Aya seueur jinis bahan saringan hawa anu tiasa dipilih;masing-masing dirancang pikeun moto sababaraha jinis partikel anu disirkulasikan deui.