• head_banner_01

multi-lapisan defogging filter bolong / pad demister

Ieu diwangun ku multi-lapisan struktur piramida fifilter bolong anu ngamungkinkeun ogé titik-titik jeung lebu pikeun mindahkeun dina spasi husus dina layar tur trapped tur direbut.


Rincian produk

Tag produk

parameter kinerja

efisiensi panyabutan: 90%
Aliran hawa: 3.5-5.5m / s
Tekanan turun <100pa
Spésifikasi.bisa ngaropéa sakumaha pamundut anjeun.

Fitur

filtration High, nu bisa nyaring halimun cai, lebu jeung bubuk;
serelek tekanan low, efisiensi tinggi, diblokir teu gampang,
Bisa diumbah sareng permanén;
Filtrasi anu luhur dina kaayaan nalika halimun ngandung lebu.

Éliminator halimun multi-lapisan ngajamin turunna tekanan rendah sareng efisiensi anu luhur sabab sadaya monofilamén diposisikan jejeg aliran gas pikeun ngahontal pamisahan titik-titik anu pangsaéna.anyaman unik ieu nangtung jelas kontras jeung orientasi kawat acak dina demisters bolong knitted.

Ieu ngagabungkeun sipat pangalusna knitted bolong na lamella separator.Susunan monofilamén kawas tangga ngabalukarkeun parobahan arah aliran gas, nu ngaronjatkeun néwak droplet ku dampak inersia jeung interception.Ieu ngahasilkeun aliran cross cairan dipisahkeun, nu flushes kaluar partikel tina medium.

 

Filter multi-lapisan ieu ogé katelah packing.Kadang-kadang bungkusan acak atanapi dibuang, sareng waktos sanésna dirancang khusus.
Salaku média scrubber gas, struktur kabuka sarta géométri bolong mempermudah prosés scrubbing kalawan sprays irigasi ko-ayeuna atawa counter-current.Vertically atawa horisontal dipasang, cair jeung direbut padet bakal gampang ngalir kaluar kawat monofilament.
Ieu kudu dicatet yén teu sakabeh eliminators halimun dirancang sarua.Aya seueur pertimbangan nalika milih penghapus halimun, ukuran titik-titik, penanganan cair, serelek tekanan, sareng kasaluyuan bahan konstruksi.A eliminator halimun dirancang leres bakal nambahan loba mangpaat pikeun prosés, kayaning ngaronjatkeun purity produk, ngurangan polusi, sarta ngurangan carryover, sarta ngajaga alat.

 

conto aplikasi:

● Demisting tugas di kaluar tina prosés kimiawi scrubber gas buntut
● Kawajiban Demisting dina tungtung cross-flow atawa scrubber gas nangtung dina produksi Fosfat jeung Pupuk Nitrogén
● Tugas tahap scrubbing partikel & gas dina cross-flow atawa scrubber gas nangtung dina produksi Fosfat jeung Pupuk Nitrogen (misalna DAP, NPK, CAN & Urea)
● Scrubbing fume tina émisi tina Chrome VI & pangolahan logam beurat lianna
● Abatement of HCl halimun dina industri Electronics
● tugas Demisting dina Asam sulfat Drying jeung nyerep Towers.

FDEWF


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • logam bolong packing corrugated

      logam bolong packing corrugated

      Tipe Jangkungna gelombang (mm) Luas permukaan (㎡/m3) Lambaran téori no.(I/m) Laju void(%) Turunna tekanan(Mpa/m) Faktor F(M/s(kg/m3)0,5) SW-1 4.5 650 6-8 92 2-3.5×10-4 1.4-2.2 SW-2 6.5 450 4.5 96 1.6-1.8×10-4 2-2.4 Corrugated munara packing nyaeta diantara pilihan paling ekonomis sadia.Éta ngirimkeun serelek tekanan minimal dina ranjang bungkusan sareng ciri panyebaran cairan anu saé dina permukaan bungkusan.Salaku cairan jeung gas ngalir ngaliwatan packing corrugated, bentuk bukaan di t ...

    • Metal digulung plat pori corrugated packing

      Metal digulung plat pori corrugated packing

      Bungkusan terstruktur disebarkeun seragam dina munara dina bentuk geometri.Bungkusan ngabatesan aliran gas-cair, ningkatkeun aliran saluran sareng aliran témbok, sareng ngirangan serelek tekanan.Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun aréa permukaan anu langkung ageung sareng ngahontal kinerja transfer massa sareng panas anu langkung saé.The rolled pori plat corrugated packing teu ngan boga porosity tinggi, aréa permukaan husus badag, tapi ogé boga kaunggulan kakuatan compressive tinggi, résistansi shock termal alus, sarta oper ...

    • terstruktur packing halimun eliminator knitted kawat logam bolong demister hampang

      terstruktur packing halimun eliminator knitted meta ...

      Rincian Tipe Kapadetan (kg/m3) Wewengkon Permukaan Void Aliran hawa Turunkeun tekanan SP 168 529.6 0.9788 0.5-0.8 m/s <250pa DP 168 625.5 0.9765 HP 128 403.5 0.9839 0.9839 HR 136.000 jsb Kawat non-logam PP, PTFE, PVDF jsb Metal + Kawat non-logam SUS 304 + PP, SUS 304 + Fiberglass jsb Kawat logam coated kalawan palastik SUS 304 + PP, SUS 304 + PTFE jsb stainless steel demister Salaku urang sadayana terang, stainless steel geus unggul ...

    • Metal perforated plat corrugated packing

      Metal perforated plat corrugated packing

      Bahan utama nyaéta stainless steel 304,316,205, TA1 jsb.The packing diaméterna ti Φ150mm mun 12000mm.Each Unit ngabogaan jangkungna 50-200mm, packing bakal dijieun kana hampang ngabentuk lamun diaméterna leuwih 1.5m.Tipe Jangkungna gelombang(mm) Sudut condong Wewengkon lembar Teori(m-1) Luas permukaan(m2/m3) Laju void(%) Turunna tekanan(mpa/m) Densitas(kg/m3) Faktor F(m/s(kg/ m3)0.5) Beban cair(m3/m2.hr) 125Y 24 45° 1-1.2 125 98.5 2*10(-4) 85-100 3 0.2-100 250Y 12 45° 2-2.5 250*1. 4) 170-200 2.6 0.2-100 350Y 8...

    • Kawat logam bungkus kasa

      Kawat logam bungkus kasa

      Tipe Jangkungna gelombang (mm) Wewengkon permukaan (m2 / m3) Kapadetan (kg / m3) Sudut condong Teundeun tekanan (pa / h) HETP (mm) Téori lambar No.m-1 Faktor F (m/s(kg/m3)0,5) Jangkungna bagian(m) 250(AX) 12 250 125 30° 10-40 100 2.5-3 2.5-3.5 5 500(BX) 6.3 500 95 40 200 4-5 2.0-2.4 3-4 700(CY) 4.3 700 130 45° 67 400-333 8-10 1.5-2.0 5 Bungkusan kasa kawat logam mangrupikeun jinis bungkusan terstruktur anu énggal.Hal ieu loba dipaké sarta beuki loba populér saprak éta dimekarkeun.Kemasan kawat kasa...