Bahan saringan

  • produk logam sagala rarancang jeung ukuran

    produk logam sagala rarancang jeung ukuran

    Sieving mangrupakeun téhnik basajan pikeun misahkeun partikel tina ukuran béda.Ayakan sapertos anu dianggo pikeun ngayak tipung gaduh liang anu alit pisan.Partikel kasar dipisahkeun atanapi pegat ku cara ngagiling sareng bukaan layar.Gumantung kana jinis partikel anu bakal dipisahkeun, ayakan anu nganggo liang anu béda-béda dianggo.Ayakan ogé dipaké pikeun misahkeun batu tina keusik.Ayakan maénkeun peran penting dina industri pangan dimana ayakan (sering ngageter) dianggo pikeun nyegah kontaminasi produk ku benda asing.Desain ayakan industri penting pisan di dieu.
    Triage sieving nujul kana ngagolongkeun jalma nurutkeun severity maranéhanana tatu.
  • bahan saringan lawon pikeun saringan hawa

    bahan saringan lawon pikeun saringan hawa

    Bahan saringan hawa, atanapi média, mangrupikeun campuran serat sareng hawa, sareng sering dilipat, éta mangrupikeun komponén panyaring anu dianggo dina saringan hawa.Jinis bahan filter hawa dipaké gumantung kana aplikasi.Aya seueur jinis bahan saringan hawa anu tiasa dipilih;masing-masing dirancang pikeun nangkep tipena béda partikel recirculated.