Eliminator halimun sareng bungkusan terstruktur

  • structured packing mist eliminator knitted metal wire mesh demister pads

    terstruktur packing halimun eliminator knitted kawat logam bolong demister hampang

    The Demister Pad / Halimun Eliminator diwangun tina multi-lapisan knitted média bolong sarta nyadiakeun 'mat' padet nu ngaliwatan prosés aliran gas na entrainment cair trapped ngaliwatan impingement / coalescence sarta dicegah tina ngalirkeun hilir, achieving cair / separation gas.Pad nu anyaman dina kapadetan béda jeung kalawan spésifikasi kawat béda sapanjang rentang medias sadia tur bisa dijieun kana wangun buleud, wangun rectangular, wangun cingcin sarta sagala rupa wangun ngaropéa.
  • Metal rolled pore plate corrugated packing

    Metal digulung plat pori corrugated packing

    Metal digulung plat pori corrugated packing tina plat calendering diala ku mimiti rolling pelat logam ipis kana liang kabocoran leutik kalawan dénsitas luhur lajeng mencét kana pelat corrugated pikeun ngabentuk packing terstruktur.Struktur mikro-porous husus permukaan ngaronjatkeun sipat wetting tina bungkusan nu.Jeung bisa ngajaga kinerja kawat gauze corrugated packing.
  • metal mesh corrugated packing

    logam bolong packing corrugated

    Metal bolong corrugated packing disebut oge lambar bolong corrugated packing.The struktur téh sarupa jeung nu tina corrugated normal packing.The bahan dasar dijieunna tina inten ngawangun bolong baja, ditinju kana lambar corrugated, sarta ngabogaan kinerja separation alus teuing tina logam bolong corrugated packing .Bahan utama anu stainless steel, titanium, aluminium, tambaga, jsb.
  • Metal wire gauze packing

    Kawat logam bungkus kasa

    Bungkusan terstruktur mangrupikeun jinis pangisi anu dina géométri seragam disusun sareng rapih ditumpuk dina munara.Hal ieu loba dipaké dina loba widang pikeun aréa permukaan badag, serelek tekanan low, cairan seragam, panas sarta efisiensi mindahkeun massa sarta kaunggulan sejenna.Éta tiasa dirarancang dina résistansi alkali sareng bahan tahan asam.produk urang anu ditarima ogé ku konsumén luar negeri.packings terstruktur loba dipaké dina rempah, péstisida, kimia rupa, laboratorium, pétrokimia jeung widang lianna.
  • Metal perforated plate corrugated packing

    Metal perforated plat corrugated packing

    Metal perforated plat corrugated packing dijieunna tina plat perforated kalawan corrugation channel dina beungeut cai.Kabentuk tina lambaran nangtung tina logam corrugated kalayan sudut corrugation dibalikkeun dina lambaran padeukeut pikeun ngabentuk struktur kabuka kalayan saluran aliran condong.packing ngabogaan kaunggulan kayaning kapasitas tinggi, lalawanan low, efisiensi mindahkeun massa tinggi na lalawanan kuat mun fouling.Hal ieu loba dipaké dina operasi Unit kawas rectification, nyerep jeung ékstraksi.
  • multi-layer defogging filter mesh/demister pad

    multi-lapisan defogging filter bolong / pad demister

    Ieu diwangun ku multi-lapisan struktur piramida fifilter bolong anu ngamungkinkeun ogé titik-titik jeung lebu pikeun mindahkeun dina spasi husus dina layar tur trapped tur direbut.