• head_banner_01

Nyucikeun hawa Kantong Filter

Saringan kantong, atanapi saringan saku, dianggo dina aplikasi HVAC salaku saringan akhir efisiensi tinggi dina aplikasi industri, komérsial, médis sareng institusional sareng salaku saringan dina pamasangan HEPA.


Rincian produk

Tag produk

Struktur produk

Pigura panel: Aluminium, baja Galvanized, plastik
Bahan saringan: serat Meltblown, lawon komposit, lawon karbon diaktipkeun.
Struktur: V ngawangun kantong filter
Dimensi: L * W * H * Pocket no. * efisiensi (20 atawa 25 mm ketebalan flange)

Efisiensi

F5(jeruk): Ngitung efisiensi rata-rata 40-60%
F5(Héjo): Ngitung efisiensi rata-rata 60-80%
F7(Pink): Ngitung efisiensi rata-rata 80-90%
F8(Konéng): Ngitung efisiensi rata-rata 90-95%
F9(Bodas): Ngitung efisiensi rata-rata > 95%
Max.suhu gawé: <70 ℃

Fitur

▪ aréa filtration éféktif badag, kapasitas ngumpulkeun lebu badag tur hirup layanan panjang;
▪ Ngaganti kantong filter gancang sarta gampang sarta ngurangan biaya ngajalankeun waragad greatly;

Aplikasi

▪ Master filter pikeun ventilasi komérsial sarta industri jeung sistem AC;kamar bersih Sistim hawa seger.

Efisiensi

Diménsi (mm) / W * H * T

Kantong

lalawanan awal dina aliran hawa béda

Pa

m3/jam

Pa

m3/jam

Pa

m3/jam

G4-F9

595x595x600

8

25

2300

50

3500

85

4500

595x595x600

6

25

2100

50

3200

85

4300

495x595x600

6

25

2000

50

3000

85

4200

295x595x600

3

25

1100

50

1800

85

2300

Saringan kantong mangrupikeun saringan hawa anu paling umum dianggo dina aplikasi HVAC salaku saringan efisiensi tinggi dina aplikasi industri, komérsial, médis sareng institusional pikeun ningkatkeun kualitas hawa jero ruangan sareng kanyamanan.Saringan dina hawa suplai dianggo salaku tahap saringan kahiji sareng kadua, boh salaku solusi filtrasi lengkep pikeun aplikasi ieu atanapi salaku saringan kanggo aplikasi prosés kamar bersih.Saringan ogé dianggo dina hawa haseup atanapi dina sistem resirkulasi pikeun ngajagi unit penanganan hawa.Saringan kantong ngagaduhan kapasitas nahan lebu anu langkung luhur sareng umurna langkung panjang tibatan saringan anu sanés.

未标题-1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • PP hawa ventilasi bolong

      PP hawa ventilasi bolong

      Bahan Kualitas Luhur: bolong hawa hawa didamel tina bahan PP tahan panas sareng bolong kualitas luhur, anu tiasa diterapkeun kanggo lami tapi henteu mangaruhan ventilasi normal, mastikeun sirkulasi hawa sareng ngajaga bumi anjeun bersih.Gampang Dipasang & Dicabut: Layar panutup ventilasi hawa pas pikeun 4″x10″ ngadaptar, sampurna sareng gampang dipasang & dicabut pikeun beberesih, henteu peryogi alat naon waé.Nyekel Lebu: Éta nangkep sadaya lebu anu tiasa murag kana liang hawa kalebet blok, ...

    • HEPA filter hawa paperboard filter hawa pikeun imah / mobil pamakéan filter otomotif

      Hepa filter hawa paperboard filter hawa pikeun imah / ...

      Filter otomotif saringan udara karbon hepa Bahan: orat rasio aperture: 90% Diaméter kawat: 0.003mm Résistansi suhu luhur / handap, anti statik Ogé nyayogikeun saringan pikeun: 7T7358,2314487,32925682,32925683,33125629,3092263.Piring-na-pigura filter hepa filter Cocog pikeun korosif lemah, suhu lemah sareng mastikeun diperlukeun dina bahan kaamanan hygienic.Bahan: PP dewan kertas saringan hawa honeycomb karbon diaktipkeun Cocog pikeun co ...

    • Karbon Air Purifier pleated Pra-Filter

      Karbon Air Purifier pleated Pra-Filter

      Struktur produk Rangka panel: Baja tahan karat, Baja Galvanis, Bahan Filter Aluminium: Kain saringan datar, Kain saringan lipit Ngajagi kawat bolong: Kawat baja galvanis, bolong kawat aluminium, bolong kawat baja tahan karat Dimensi: L * W * H (Non-standar kustomisasi) Parameter kinerja Efisiensi: G3-F5 (EN779) Max.hawa gawé: <70 ℃ Fitur lalawanan lemah sareng volume badag;Bahan saringan anu tiasa digentos sareng biaya-éféktif.Aplikasi filtrasi primér tina sistem AC, c...

    • Bisa diumbah Nylon kolektor lebu bolong hawa pre filter

      Bisa diumbah Nylon kolektor lebu bolong hawa pre filter

      Struktur produk Pigura: Stainless steel, Galvanized baja Bahan Filter: PP, PE, PA / nilon (10-400mesh) Pigura panel: Plastik, Aluminium, Stainless steel Diménsi: L * W * H (Non-standar kustomisasi) Performance parameter efisiensi: G1-G3(EN779) Max suhu: <150 ℃ seuneu retardant, antibakteri, mildewproof, fireproof, euweuh bau Feature ▪ filtration lebu kasar, ngumpulkeun leuwih ti 10μm lebu particulate sarta sagala rupa Sundries badag-ukuran;▪ Résistansi suhu luhur, tahan asam sareng alkali ...

    • saringan kawat logam

      saringan kawat logam

      Struktur produk Pigura panel : Stainless steel, aluminium Bahan Filter: Layar, inten bolong, corrugated bolong Dimensi: L * W * H (Non-standar kustomisasi) Bahan: Aluminium, 201,304 Efisiensi: G1-G4(EN779) Aplikasi Central AC kasar filtration, alat-alat ventilasi industri pre-filtering, oven jeung sistem ventilasi tahan suhu luhur lianna;nyaring stan semprot di toko assembly otomotif;lawon kawat aluminium pikeun lalawanan korosi alus dina beurat torek ...