• head_banner_01

angkat ngagantian otomatis pikeun altitudes luhur filter ngaganti

Saringan anyar ngagantikeun solusi anu kapanggih ku saringan GT.
Naha anjeun terang kumaha ngagentos saringan hawa tanpa naék tangga?
Kumaha ngagentos saringan hawa tina sistem AC dina premis pikeun mastikeun kasalametan karyawan?


Rincian produk

Tag produk

Sistem AC beuki seueur dianggo dina skénario produksi anu béda-béda kusabab standar industri atanapi syarat pikeun kaséhatan pagawé.

Pikeun mastikeun kualitas hawa, saringan dina sistem AC boga hirup layanan sarta kudu diganti rutin. Gumantung kana kualitas hawa sarta pamakéan paménta.,saringan hawa biasana bakal gaduh siklus Panggantian,anjeun henteu kedah sering ngalakukeun padamelan ieu,tapi ampir sakali dina saparapat.

1638515072(1)

 

Hal ieu ogé dipikawanoh yen jangkungna baku tutuwuhan industri nyaeta 5-40m.When workshop anjeun boga syarat kualitas hawa, kumaha carana aman ngaganti filter hawa dina workshop tinggi-naékna?

Umumna disebutkeun, lolobana pabrik ngalakukeun pakasaban ngagantian ku sorangan, kalawan tangga sarta nyandak sababaraha kali.Atanapi anjeun tiasa nyuhunkeun perusahaan jasa profésional.Dina jangkungna anu tangtu, tekanan psikologis anu disababkeun ku jalma henteu tiasa diémutan.sajujurna,Nyaan teu aman di dinya.

Naha anjeun terang kumaha ngagentos saringan hawa tanpa naék tangga?

Kumaha ngagentos saringan hawa tina sistem AC dina premis pikeun mastikeun karyawan'kaamanan?

Ayeuna, GT Filter parantos mimiti ngembangkeun angkat ngagantian otomatis pikeun nyumponan kabutuhan anjeun pikeun ngagantian bagian saringan luhurna.

Kalawan GT Filter'sorangan bebas patents.This filter geus dipaké dina GAC ​​Toyota's pagawean manufaktur.

1

Nalika éta berpungsi anjeun tiasa ngartos éta salaku lift naék saringan, Nalika anjeun ngagentos saringan, pencét sakedik tombol sareng lalaunan bakal lungsur ka anjeun, pencét tombol naek deui saatos ngagentos.

GT Filter museurkeun kana ngawangun solusi dumasar kana kabutuhan anjeun tinimbang masihan solusi saham pikeun kabutuhan anjeun.Samentara'standar'pilihan nu sadia dimana diperlukeun kami ampir sok manggihan yén aya hal tambahan urang bisa mawa kana tabél lamun datang ka spésifikasi, betah pamakéan atawa solusi umur panjang.

微信图片_202112031103191

lifts otomatis kami sadia dina rupa-rupa ukuran, dina poé mimiti wangunan tutuwuhan anjeun, ngabejaan urang sistem Anjeun nyangka ac, urang tiasa ngadamel lifts katuhu dumasar kana ukuran anjeun.

Salaku kuantitas teu low produk dipaké di pabrik, urang geus digawé pikeun neuleuman kumaha carana leuwih alesan ngurangan biaya produksi jeung kualitas anu sarua, sarta nyieun anjeunna masal-dipaké, multi-spasi fungsi filter lift ngagantian.

微信图片_20211203110319


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Stainless Steel Unsur Filter Gas Alam

      Stainless Steel Unsur Filter Gas Alam

      Bahan panutup tungtung:ST12/13/14,BS304/316/316L.Bahan filter: orat / stainless steel bolong jeung saterusna.Unsur filter gas diwangun ku bahan bisa diumbah, sarta bahan sintétik dipaké tiasa di handapeun dampak-speed tinggi partikel padet pikeun mastikeun yén unsur filter tiasa dianggo pikeun lila saméméh perawatan sarta replacement.When bédana tekanan ngaliwatan filter nu ngahontal 0,1mpa, eta disarankeun pikeun ngaganti unsur filter pikeun pangropéa.Prot jero ...

    • aluminium rentang tiung gajih filter Honeycomb haseup filter

      aluminium rentang tiung gajih filter Honeycomb fum ...

      struktur produk Pigura panel: Aluminium (alami),Stainless steel Packing: S ngawangun corrugated plat Diménsi: L * W * H (Non-standar kustomisasi) Bahan: Aluminium, 304.316 jsb Parameter kinerja ▪ Cocog jeung titik-titik minyak partikel badag tur badag haseup.▪ Efisiensi panyabutan 20% -50% ▪ Laju aliran hawa <2m/s; Fitur ▪Resistansi aliran hawa rendah, kapasitas minyak ageung, suhu luhur sareng tahan seuneu;▪ Permanén, awét sarta bisa diumbah pikeun umur layanan panjang;▪Desain multi-kanal unik pikeun leuwih éféktif ...

    • aluminium bolong gajih filter rentang tiung ngagantian saringan bisa diumbah

      aluminium bolong gajih filter rentang tiung ngaganti ...

      Kalolobaan jalma mikir gajih salaku cair, tapi gajih ogé bisa ngarambat ku uap jeung haseup.Upami effluent knalpot disaring leres, persentase ageung gajih ieu dipiceun tina aliran hawa.Ieu henteu ngan ukur ngirangan jumlah gajih anu bakal nempel dina jero tiung knalpot dapur, éta ogé ngirangan résiko seuneu saluran gajih sareng kabutuhan pikeun beberesih knalpot dapur.Saringan Grease nyayogikeun panyalindungan ka dapur sareng sistem ekstrak dina katering ...

    • Unsur Filter Gas Alam

      Unsur Filter Gas Alam

      Sedeng lumaku: panyabutan lebu gas alam, gas médan minyak, gas sarta gas lianna, ogé dipaké pikeun separation minyak jeung gas.Suhu: -100 ℃ nepi ka 95 ℃ Max bédana tekanan: <0.1 Mpa Efisiensi: 99.958% (0-1μm) Filter rating: 0.56μm Ukuran: Φ114 H1830 Φ114 H1250 Φ114 H1000 Φ4114 sadia.

    • filter halimun minyak stainless steel / knitted wire mesh filter

      saringan halimun minyak stainless steel / kawat rajutan kuring ...

      Struktur produk Rangka panel: Baja Galvanis,Aluminium (alami), Stainless steel Bahan Filter: Logam knitted wire mesh mayungan wire mesh: Layar, inten bolong, perforated plat Bahan: 201, 304, 316, 2205, TA2 jsb L * W * H(Kustomisasi non-standar) Parameter kinerja Partikel halimun minyak panghandapna> Efisiensi panyabutan 3um 60% -99% (ketebalan 20-100mm) Laju aliran hawa <1.5m / s Fitur Kapasitas minyak ageung, résistansi suhu luhur, tahan seuneu, filtrasi haseup anu efektif , lebu sareng ...

    • aluminium rentang tiung grease filter / filter minyak bolong Pad

      aluminium rentang tiung grease filter / filter minyak m ...

      Saringan gajih bolong aluminium tiasa dianggo deui sareng kedah dibersihkeun unggal 3 dugi ka 4 bulan nganggo cai sabun haneut.Aranjeunna gaduh ciri ingetan lemak sareng minyak anu saé sareng cocog pisan pikeun sistem ducted rangehood.Struktur produk Pigura Panel: Aluminium (alami), Bahan Filter stainless steel: Aluminium corrugated, Aluminium foil L * W * H (Non-standar kustomisasi) Parameter kinerja Cocog jeung titik-titik minyak partikel badag sarta efisiensi Lengser fume badag 10% -50% Airflow laju...