Tentang Kami

Zhejiang Guotao Filter Bahan Téhnologi Co., Ltd.

Téknologi GT mangrupikeun produsén bahan saringan sareng alat pamisahan di Cina.

Pangalaman

Kami mangrupikeun perusahaan dumasar téknologi khusus dina pamekaran, desain sareng produsén bahan saringan & alat pamisahan kalayan pangalaman 30 taun.

Kualitas

Penanganan prosés produksi anu ati-ati, kalayan perhatian khusus kana ukuran kadali kualitas, mangrupikeun ciri khas perusahaan urang.

Produksi

GT parantos nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas pikeun sistem HVAC manufaktur mobil, peralatan lukisan industri, éléktronika hi-tech...

Tentang Kami

Kami geus di bisnis bahan filter sarta separation parabot saprak 1990.We mangrupakeun enterprice dumasar-téhnologi specializing dina ngembangkeun, desain jeung produsén bahan filter & alat separation kalawan 30 year'experience.Pausahaan geus lulus certifications of ISO9001 manajemén kualitas systerm.Products pausahaan anu diékspor ka Amérika Serikat, Asia Tenggara, Eropa, Australia, Rusia jeung loba bangsa jeung wewengkon séjén.

Penanganan prosés produksi anu ati-ati, kalayan perhatian khusus kana ukuran kadali kualitas, mangrupikeun ciri khas perusahaan urang.Tekenan kana kualitas ieu instilled kana unggal prosés katuhu ti handap ka luhur.Ieu digabungkeun sareng pola pikir urang pikeun diajar kontinyu sarengpamutahiran, ensures yén kami nganteurkeun produk jeung jasa kualitas luhur kalawan harga kalapa.

Salila tilu puluh taun katukang, GT parantos nyayogikeun produk sareng jasa anu berkualitas pikeun sistem HVAC manufaktur mobil, peralatan lukisan industri, éléktronika hi-tech, metalurgi, petrokimia, AC, tanaga nuklir, industri farmasi, kabersihan dahareun, manufaktur jati, aerospace, bako, mobil, pembangkit listrik, industri precision, rumah sakit, lembaga panalungtikan jeung wangunan wangunan, jeung industri lianna.

Produk Kami

Produk utama kalebet: pad demister multi-lapisan, saringan halimun minyak stainless steel (kawat rajutan), saringan asap sayang madu (plat bergelombang), saringan asap tiung (kawat berliku), saringan bolong aluminium, saringan bolong nilon, saringan bolong logam. pra-filter, saringan kantong, saringan hepa, saringan nilon bolong, saringan cair gas bolong, bolong aluminium bergelombang, ngaktipkeun bolong saringan karbon, lawon sintétik lem disemprot, lawon sintétik dilebur panas, lawon saringan batok kalapa, demister wire mesh, penghapus halimun baffle 、kawat gauze packing, perforated plat corrugated packing, bolong corrugated packing, rolled pori plate corrugated packing, palastik terstruktur packing, keramik terstruktur packing, logam packing acak, munara/kolom internals.

Sertipikat