• head_banner_01

HEPA filter hawa paperboard filter hawa pikeun imah / mobil pamakéan filter otomotif

saringan hawa hepa filter pikeun pamakéan imah / kantor / mobil , sagala ukuran sadia pikeun cleaner hawa / nyucikeun hawa.


Rincian produk

Tag produk

16497330631649733155(1)1649733208(1)

Ogé nyadiakeun filter pikeun: 7T7358,2314487,32925682,32925683,33125629,30926362,2277449,2277448.

1649729757(1)

  • Piring-na-pigura filter hepa filter
  • Cocog pikeun corrosive lemah, suhu lemah sareng mastikeun diperlukeun dina bahan kaamanan hygienic.
  • Bahan: PP

 

1649738718(1)

  • dewan kertas saringan hawa honeycomb karbon diaktipkeun
  • Cocog pikeun corrosive lemah, suhu lemah sareng mastikeun diperlukeun dina bahan kaamanan hygienic.
  • Bahan: kertas jeung plastik honeycomb.Bahan saringan:diaktipkeun karbon.

 

1649739110(1)

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan kami.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • saringan kawat logam

      saringan kawat logam

      Struktur produk Pigura panel : Stainless steel, aluminium Bahan Filter: Layar, inten bolong, corrugated bolong Dimensi: L * W * H (Non-standar kustomisasi) Bahan: Aluminium, 201,304 Efisiensi: G1-G4(EN779) Aplikasi Central AC kasar filtration, alat-alat ventilasi industri pre-filtering, oven jeung sistem ventilasi tahan suhu luhur lianna;nyaring stan semprot di toko assembly otomotif;lawon kawat aluminium pikeun lalawanan korosi alus dina beurat torek ...

    • Karbon Air Purifier pleated Pra-Filter

      Karbon Air Purifier pleated Pra-Filter

      Struktur produk Rangka panel: Baja tahan karat, Baja Galvanis, Bahan Filter Aluminium: Kain saringan datar, Kain saringan lipit Ngajagi kawat bolong: Kawat baja galvanis, bolong kawat aluminium, bolong kawat baja tahan karat Dimensi: L * W * H (Non-standar kustomisasi) Parameter kinerja Efisiensi: G3-F5 (EN779) Max.hawa gawé: <70 ℃ Fitur lalawanan lemah sareng volume badag;Bahan saringan anu tiasa digentos sareng biaya-éféktif.Aplikasi filtrasi primér tina sistem AC, c...

    • Nyucikeun hawa Kantong Filter

      Nyucikeun hawa Kantong Filter

      Struktur produk Pigura panel: Aluminium, baja Galvanized, bahan Filter plastik: Serat Meltblown, lawon komposit, lawon karbon diaktipkeun.Struktur: Saringan kantong ngawangun V Dimensi: L * W * H * Kantong no. * efisiensi (20 atanapi 25 mm ketebalan flange) Efisiensi F5(oranye): Ngitung efisiensi rata-rata 40-60% F5(Héjo): Ngitung efisiensi rata-rata 60 -80% F7(Pink): Ngitung efisiensi rata-rata 80-90% F8(Koneng): Ngitung efisiensi rata-rata 90-95% F9(Bodas): Ngitung av...

    • Bisa diumbah Nylon kolektor lebu bolong hawa pre filter

      Bisa diumbah Nylon kolektor lebu bolong hawa pre filter

      Struktur produk Pigura: Stainless steel, Galvanized baja Bahan Filter: PP, PE, PA / nilon (10-400mesh) Pigura panel: Plastik, Aluminium, Stainless steel Diménsi: L * W * H (Non-standar kustomisasi) Performance parameter efisiensi: G1-G3(EN779) Max suhu: <150 ℃ seuneu retardant, antibakteri, mildewproof, fireproof, euweuh bau Feature ▪ filtration lebu kasar, ngumpulkeun leuwih ti 10μm lebu particulate sarta sagala rupa Sundries badag-ukuran;▪ Résistansi suhu luhur, tahan asam sareng alkali ...

    • PP hawa ventilasi bolong

      PP hawa ventilasi bolong

      Bahan Kualitas Luhur: bolong hawa hawa didamel tina bahan PP tahan panas sareng bolong kualitas luhur, anu tiasa diterapkeun kanggo lami tapi henteu mangaruhan ventilasi normal, mastikeun sirkulasi hawa sareng ngajaga bumi anjeun bersih.Gampang Dipasang & Dicabut: Layar panutup ventilasi hawa pas pikeun 4″x10″ ngadaptar, sampurna sareng gampang dipasang & dicabut pikeun beberesih, henteu peryogi alat naon waé.Nyekel Lebu: Éta nangkep sadaya lebu anu tiasa murag kana liang hawa kalebet blok, ...