KAMI MEMBERI PERALATAN KUALITAS TINGGI

produk utama

中间宣传 拷贝

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • ngeunaan-urang03
  • ngeunaan-urang04
  • ngeunaan-urang02
  • ngeunaan-urang05
  • ngeunaan-urang01

Urang geus di bahan filter sarta bisnis parabot separation saprak 1990.We mangrupakeun enterprice dumasar-téhnologi specializing dina ngembangkeun, desain jeung produsén bahan filter & alat separation kalawan 30 year'experience.The parusahaan geus lulus certifications of ISO9001 manajemén kualitas systerm .Produk pausahaan anu diékspor ka Amérika Serikat, Asia Tenggara, Eropa, Australia, Rusia jeung loba bangsa jeung wewengkon séjén.

Hal penting

WARTA